Online marketing

Als je website staat, wil je online goed zichtbaar worden.

Slimme marketing voor je bedrijf

Je bent mega trots! Eindelijk is jouw nieuwe website of shop online… en dan? Je zoekt in Google op de belangrijke keywords van je bedrijf en wat je ziet zijn al je concurrenten. Daar wil jij staan! Hoog in de posities en niet op pagina 2 of 3. Bedenk je wel dat online marketing bestaat uit meer dan alleen een goede positie in Google. Er zijn verschillende onderdelen. Door deze in en slimme volgorde te raken, krijg je het gewenste effect.

Het begint bij je website, die moet technisch goed ontwikkeld zijn en de uitstraling hebben die jouw doelgroep aanspreekt. Heb jij scherp en helder voor ogen wie jouw doelgroep is en welke andere spelers er op de markt zijn, je concurrenten?

Online marketing bespreken

Stap 1 | Onderzoek

Vragen als ‘Wie is je doelgroep en wie zijn je concurrenten?’, komen in deze stap terug. We maken dit heel helder en bepalen wat online marketing betekent voor je bedrijf. Het resultaat is een profiel van je bedrijf en de markt. De basis voor het online marketing traject.

Stap 2 | SMART doelen

Welke doelen heb je? Is dat gericht op verkopen, kliks, contactaanvragen etc. En wat wil je dat jouw online marketing op gaat leveren. We kijken naar de verschillende methodes en kiezen wat past bij jouw profiel en doelen. Daar zijn budget en tijdslijnen bepalend bij.

Stap 3 | Plan van aanpak

Wie doet wat en wanneer? Om verwachtingen te managen en afspraken helder te maken stellen we samen een plan van aanpak op. Zo weet jij wat je kunt verwachten en weet je hoe de online marketing gepland is.

Stap 4 | GO!

Sta je volledig achter het plan van aanpak? Dan starten we. Gedurende het traject houden wij je op de hoogt van de vorderingen en sturen we bij wanneer nodig. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Samen werken we aan de gestelde doelen.

Ga succesvol online met je bedrijf!
Wij staan voor

Transparantie & kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt wat je nodig hebt. Daarom willen we eerst meer over jou en je bedrijf weten. Zodat we een advies kunnen geven waar jij wat aan hebt. En waarin de meest ideale mogelijkheden staan om jouw bedrijf online zo optimaal mogelijk te presenteren.

Dat klinkt goed, ik maak graag kennis!

Samen online de markt bestieren

Een slim en efficiënt online marketing traject starten we altijd samen op. Jij kent jouw doelgroep en concurrenten namelijk het beste. Deze analyseren we om vervolgens te bepalen wat de meest slimme en effectieve vorm van online marketing is. Waar een sterke Google positie voor de ene website of -shop cruciaal is, heeft een ander juist Social media campagnes of goede e-mailmarketing nodig. Daarom werken we bij SVM altijd met een stappenplan. Zodat jij krijgt wat je nodig hebt om van jouw website of shop een succes te maken.

Online marketing bespreken