Website ontwikkeling

Presenteer je bedrijf online!

Een website die past bij je bedrijf!

Een website is voor (bijna) alle bedrijven onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je bedrijf online gevonden en gepresenteerd wordt. Zodat jouw potentiƫle klant een goede indruk krijgt en daardoor contact met je opneemt. Eenmalig een site laten ontwikkelen en er nooit meer naar kijken, past daar niet bij.

Groeit je bedrijf, veranderen diensten en producten of is je doelgroep aangescherpt? Dan is het belangrijk dat ook je website daarop aansluit. Hoe is dat voor jouw bedrijf? Past de huidige site nog en is alles up-to-date? Of wordt het tijd jouw site onder de loep te nemen om er straks weer apetrots over te praten?

Laten we kennis maken!

Wordpress website

Wij maken veel gebruik van WordPress voor de basis van websites. Waarom? WordPress is:

  • stabiel,
  • goed te onderhouden en beveiligen,
  • biedt mogelijkheden voor maatwerk en
  • is ideaal voor online marketing trajecten.

Online marketing

Zodra je website online staat, wil je dat jouw ideale klanten je site vinden. Daarin ben je niet de enige. Daarom is het belangrijk om te kijken op welke manier we jouw bedrijf zo goed mogelijk in de online spotlight krijgen. Samen maken we een slim en passend online marketingplan.

Lees meer

Maatwerk website

Heb jij specifieke wensen en biedt WordPress niet de mogelijkheden die jij nodig hebt? Wellicht biedt een maatwerk website de oplossing. Ook dan is SVM jouw partner.

Webshop

Heb jij tal van producten of diensten die je direct op je site wilt verkopen? Dan wil je dat alles snel laadt en werkt. Een webshop biedt hiervoor goede mogelijkheden. Ontdek wat het beste past bij jouw bedrijf. Lees meer over onze webshop ontwikkeling.

Vragen of benieuwd naar onze oplossingen?

Neem contact op met SVM

Bel 0162 749 004 of mail naar info@svm.nl.

Direct contact opnemen

Website ontwikkeling door SVM

Of het nu gaat om een WordPress of maatwerk website, SVM is jouw digitale partner. We starten vanuit jouw wensen. Samen gaan we in gesprek om jouw daadwerkelijke vraag en behoefte helder op tafel te krijgen. Alleen dan kunnen wij het advies en de kwaliteit bieden waar we voor staan. Enkele belangrijke pijlers voor een doeltreffende site:

Tot slot denken we met je mee en onderzoeken nieuwe mogelijkheden. Zo helpen we jou met een online presentatie voor je bedrijf op een manier die werkt.

Maak kennis en ontdek onze mogelijkheden