Wie wij zijn

De digitale partner voor jouw bedrijf

SVM Solutions is 1 januari 2011 opgericht als Full Service Internetbureau. Sinds 1 januari 2021 hebben we de naam veranderd in SVM – Digital Solutions. Naast het ontwikkelen van websites, webshops en online marketingtrajecten, ondersteunen en adviseren we ook bij ICT-trajecten, hardware en bedrijfsbranding.

SVM is meer dan een internetbureau, wij zijn jouw digitale partner!

Maak kennis met het team van SVM

Sjoerd

Oprichter en technische duizendpoot van SVM. Sjoerd startte in 2011 SVM Solutions vanuit zijn passie voor het internet. In de afgelopen jaren groeide het bedrijf en zorgt hij er nu voor dat alle projecten vlekkeloos verlopen, stuurt hij de designers en webdevelopers aan en onderhoudt hij de contacten met klanten.

Richard

Richard werkt sinds 2012 bij SVM als webdeveloper. Een vaste kracht als het aankomt op ontwikkeling van websites en maatwerk programmatuur. Ook is hij een kei in de technische kant van de online marketing. Een waardevolle partner van en voor SVM.

Webdesigners en -developers

Ligt jouw hart bij webdesign – of development en woon je in de regio Oosterhout NB? Neem dan contact op. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven freelancers.

Label 10 – Reclamestudio

Huisstijl, logo, webdesign of social media marketing nodig? Al heel wat jaren werken wij samen met Label 10.

Retail Experts

Specialist in ICT- dienstverlening is Retail Experts. Voor de klanten van SVM verzorgen zij Office 365, digital signage, PC support en hardware.

De MerkStylist

Leesbare teksten voor je website schrijft de MerkStylist. Van scratch af aan op basis van bestaande teksten. Altijd in combinatie met een intakegesprek.