Jau® Centrum in Beweging

Jau® Centrum in Beweging – voorheen praktijk Donckers – is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Zij bieden een totaalpakket aan waarmee ze de mens helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van diens huidige gezondheid of leefstijl.

Bij Jau® lopen ze graag voorop, ze zijn altijd in beweging. Ze leren, proberen en innoveren om zodoende de beste zorg te kunnen blijven bieden. Jau® staat nooit stil en dat geldt ook voor de digitale ontwikkelingen die zij inzetten.

De website is gerealiseerd door SVM in samenwerking met Bouk Donckers, mede-eigenaar van Jau®. Er is tijdens dit proces gekeken naar een goede online positionering. Tijdens het proces is een soepele en goede overgang van Donckers.nl naar Jau.nl bewerkstelligd. Eén van de aandachtspunten waren; mobile first, de aandacht voor duidelijkheid en de laagdrempeligheid van de contactmogelijkheden. Missie geslaagd!

Bekijk de website

Om alle wensen van JAU® te realiseren, kwamen wij met de volgende oplossingen en ondersteuning:

  • Domeinadvies en ondersteuning voor jau.nl
  • Een maatwerk WordPress website voor het uniek ontworpen webdesign
  • Website mobile-first ingericht
  • Maken van conversiedoelen en integreren van Google Analytics
  • Een afsprakensysteem gebouwd

“SVM (Sjoerd) heeft de juiste vertaalslag gemaakt van een door ons aangeleverd statisch design naar een dynamische moderne website. Er wordt geluisterd en geadviseerd. Met een professionele aanpak is er aandacht gegeven aan het resultaat… en dat zie je.”

– Bouk Donckers

Terug naar overzicht