Snelle WordPress met Redis Cache & WP Rocket

Om jouw diensten en producten aan de man te brengen, is een strakke website essentieel. Daarbij is het belangrijk dat jouw website een rustige en professionele indruk geeft, maar ook dat deze supersnel laadt. Daarom zorgt SVM voor een website die bij jou past en dat jouw website vloeiende functionaliteit en supersnelle laadtijd heeft.

SVM kan dit waarmaken, doordat jouw website wordt ondersteund door een snelle WordPress, dankzij WP rocket. Daarnaast werkt SVM met Redis cache voor een supersnelle website. Maar wat is WP rocket nu precies en waarom nu juist Redis cache? Wat Redis cache & WP Rocket precies zijnen waarom het zo belangrijk is te zorgen dat je een supersnelle website hebt, lees je allemaal in dit artikel.
Lees meer

Jouw website supersnel?

Voor jouw online zichtbaarheid en ultieme klantervaring is het van cruciaal belang jouw website optimaal functioneert en daarbij geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. SVM begrijpt hoe belangrijk jouw website is voor het succes van jouw bedrijf en zorgt voor een vloeiende functionaliteit en snelle website. SVM maakt gebruik van de laatste technologieën zoals Redish cache en de WordPressplugin WP rocket. SVM is dan ook de digitale partner voor jouw bedrijf, vanwege de juiste expertise en ervaring om jou kwaliteit te kunnen garanderen, zowel op het gebied van websiteontwikkeling, als online marketing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak.

Terug naar overzicht