Wat is Redis cache?

Wat is Redis cache? Het is een techniek om de snelheid van een website enorm te boosten. Dat wordt gedaan door belangrijke data vanaf elke website in een andere ‘cache’ op te slaan. Hierdoor kan de website sneller worden geladen, en kan een gebruiker er veel soepeler doorheen navigeren.

Redis cache is in combinatie met een geoptimaliseerde performance webhosting ideaal voor websites en webshops die afhankelijk zijn van de snelheid van hun website. Het zorgt voor een sterk verbeterde gebruikerservaring. Dat is natuurlijk van belang als je een commerciële website hebt, waarvan het doel is om (potentiële) klanten snel de juiste info en producten te laten vinden. Bedrijven die een website met Redis cache gebruiken zien hun conversie vaak snel toenemen.

In dit artikel lees je wat Redis cache inhoudt en wat de voordelen ervan zijn. Wil jij ook graag ervaren hoe snel jouw website kan laden op een performance webhosting gecombineerd met Redis cache, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

SVM ontwikkelt een snelle en moderne website voor jouw bedrijf

SVM – Digital Solutions is jouw digitale partner. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken om een bedrijf op internet aantrekkelijk uit de verf te laten komen. Redis caching is één van de methodes die wedaarvoor gebruiken. Een website wordt hierdoor ongelofelijk snel, en levert dus veel betere gebruikersgemak op dan de tragere site van een concurrent.

De specialisten van SVM gebruiken het krachtige en ongelofelijk veelzijdige WordPress CMS voor websiteontwikkeling. Voor dit systeem zijn duizenden mooie thema’s en handige plugins beschikbaar als je snel een goede website wilt laten bouwen. Ook kunnen we jouw nieuwe website op maat bouwen. Bovendien is WordPress inmiddels een betrouwbaar platform, goed te onderhouden en beveiligen. SVM kan een website bouwen die past bij de wensen en behoeftes van jouw bedrijf. Zodat je nieuwe online presentatie perfect is toegesneden op de branche en op het ontwikkelingstraject voor jouw bedrijf.

Klinkt dit als de zet die jouw onderneming nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken? Neem contact op met SVM – Digital Solutions. En overleg met de ervaren webdesigners van SVM over een webshop die de concurrentie uit het water blaast.

Terug naar overzicht