Genieten met een altijd up-to-date website – De Korenbeurs

Slapen doe je thuis, genieten in de Korenbeurs. Dan weet je zeker dat je aan het juiste adres bent om er even lekker tussenuit te zijn. De Korenbeurs is een hotel waar je geniet van culinaire gerechten in het restaurant of in de Bistro heerlijk borrelt.

Zakelijk vergaderen, een feest geven of een zaal huren voor een andere gelegenheid? De Korenbeurs heeft verschillende mogelijkheden die compleet naar wens worden ingericht voor jouw feest of evenement.

Sinds 9 jaar is er een prettige samenwerking tussen SVM en de Korenbeurs. De goede afstemming met Ton en Marja van der Made zorgt ervoor dat wij snel in kunnen springen op veranderingen. Want snel schakelen voor een altijd up-to-date website is voor hen belangrijk. Daarmee nemen we een hoop werk uit handen voor deze ondernemers uit Made.

Bekijk de website

Net als bij een evenement of feest, is maatwerk voor De Korenbeurs belangrijk. Daarmee onderscheiden zij zich. Onze oplossing voor De Korenbeurs:

  • Een maatwerk WordPress website;
  • natuurlijk met een geïntegreerde maatwerk boekingsmodule voor de hotelkamers;
  • voor het restaurant is er een maatwerk reserveringsysteem geïntegreerd.
  • SVM neemt alle inhoudelijk wijzigen en toevoegingen op de website uit handen en;
  • verzorgt maandelijks onderhoud en beveiliging van de website.

“Al jaren een super stabiele samenwerking met SVM! Vorig jaar een compleet nieuwe website ontworpen, waarbij hij goed aanvoelde welke sfeer wij zoeken en dat wist te vertalen naar de prachtige website. Niets is teveel moeite, waaronder schakelen met derde partijen om alle technieken werkend te krijgen. Wijzigingen en updates worden heel snel gedaan, waardoor onze website, zo belangrijk – ( in bijvoorbeeld de huidige constant veranderende maatregelen-periode) altijd kloppend is en de nieuwste informatie en aanbiedingen toont. Erg fijn schakelen dus, met een persoonlijke benadering. Slapen doet u bij de Korenbeurs, maar voor uw digitale mogelijkheden moet u toch echt naar SVM!”

– Marena Meijering

Terug naar overzicht